Scroll to top
  • Boden: 0921-180 40
  • Uppsala: 073-935 27 12

Resumé av verksamhetsåret 2016

 

Som grundare och företrädare av Utslussen Vård AB vill jag passa på att tacka våra uppdragsgivare, boende samt medarbetare för ett lyckat 2016!

 

Utslussens verksamheter fortsätter att prestera högt i de kvalitativa intervjuer (finns under fliken kvalitetsindex) som SSIL genomför med våra uppdragsgivare, vilket känns väldigt hedersamt. Detta hade dock inte varit möjligt utan Utslussens fantastiska medarbetare som varje dag gör allt för att våra boende skall utvecklas, växa och slutligen nå självständighet!

 

Ett stort tack till Er för all den tid och engagemang ni lägger ner i verksamheten!

 

Nu när vi närmar oss år 2017, så innebär det även att vi närmar oss ett decennium sedan Utslussen Vård AB grundades, och för mig som startade upp Utslussen 2007, känns det extra kul att träffa på många av de ungdomar som bodde hos oss under den tiden och få se var i livet de befinner sig. Det känns väldigt bra att se någon tidigare boende vinka från en lastbil, eller träffa en annan som pluggar till socionom. Det är naturligtvis inte bara Utslussens förtjänst att det går bra för många av de ungdomar som vi har haft fördelen att lära känna under åren, det största arbetet har ungdomarna stått för själva! Vi har dock funnits där, byggt en relation till ungdomen och hjälp till att vara vägledande i de många och svåra val en ung människa ställs inför. Styrkan i det arbete vi utför är att bygga relation till ungdomen och stå kvar även då det ”stormar”, och det är här våra ledord Trygghet, Kompetens, Utveckling gör sig högst gällande!

 

Jag vill även utdela ett särkilt tack till våra uppdragsgivare som år efter år ger oss förtroende att fortsätta vårt arbete!

 

Med de orden vill jag önska Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

Bolagsgrundare

 

Fabian Lindesjö