Scroll to top
  • Boden: 0921-180 40
  • Uppsala: 073-935 27 12

God Jul & Gott Nytt År

Hejsan!

Vi på Utslussen Vård AB vill passa på att önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

 

I samband med att helgerna närmar sig vet vi att det är mycket att stå i. Vi vill därför informera Er om att vi har platser tillgängliga på vårt stödboende i Boden från 16 år och uppåt. Vi kan med kort varsel ta emot placeringar. Vi fokuserar mycket av vårt arbete på ADL för att förbereda personen på ett mer självständigt boende. Arbetet med ADL kan även kombineras med behandlingssamtal utifrån KBT. I stödboendet har vi två olika boendeformer, egen lägenhet eller korridorsboende. Stödet ges utifrån behov, från insatser dagligen till 2-3 gånger i veckan.

 

Vi kan även erbjuda akuta placeringar på vårt behandlingshem (i Boden) för ungdomar 16-20 år med psykosocial problematik. På behandlingshemmet har vi möjlighet att genomföra psykolog- samt sociala utredningar.

 

Tveka inte på att kontakta oss för att få mer information!

 

Hälsningar från oss på Utslussen!