Scroll to top
  • Boden: 0921-180 40
  • Uppsala: 073-935 27 12

Kontakt

Boden

Tel: 0921-18040

Fax: 0921-180 41

Verksamhetsansvarig/placeringsansvarig:

Anna Granbom

Mob: 070-334 61 75

Besöksadress:

Mjölners Gränd 3

961 32 Boden

Vår klippa Anna. Anna är verksamhetsansvarig och föreståndare i Boden, är utbildad socionom, KBT-terapeut, MI och CRA-behandlare. På fritiden umgås hon med familjen, gillar att träna och resa. Anna är inne på sitt tionde år i Utslussens verksamheter.

Anna Granbom
Socionom
KBT-terapeut
CRA-behandlare
Mob: 070-334 61 75
anna.granbom@utslussen.se

Vår kära tornedaling Mattias. Han är utbildad socialpedagog och har arbetat i snart sex år på Utslussen. Han är en lugn person med ett enormt tålamod som gärna ser på hockey på fritiden.

Mattias Waara
Socialpedagog

mattias.waara@utslussen.se

Lena kan det allra mesta, alltifrån behandlingsarbete till matlagning och bakning. Hon är utbildad pedagog, har gått grundkurs i KBT och är CRA-behandlare. Lena har arbetat på Utslussen i drygt 5 år. På fritiden umgås Lena med sin familj och vänner, gillar att träna och spela sällskapsspel.

Lena Granbom
Pedagog
Grundkurs KBT
CRA-behandlare

lena.granbom@utslussen.se

Detta är Madelen, men vi säger alltid Madde. Madde har jobbat hos oss i 7 år. Madde bidrar med en hög struktur och har alltid koll på läget. Hon är utbildad socionom och CRA-behandlare, på hemmet är hon behandlingsansvarig. Madde gillar friluftsliv, resor, sport och inredning.

Madelen Kemppainen
Socionom
CRA-behandlare

madelen.kemppainen@utslussen.se

Detta är vår Ida. Hon började som praktikant och nu är en självklar del av personalgruppen. Ida är alltid positiv och en glädjespridare på jobbet.  Ida är en mästare på att bygga relationer och en hejjare på det administrativa arbetet. På fritiden umgås Ida gärna med vänner, läser böcker och går på promenader.  Ida är utbildad behandlingspedagog.

Ida Hansson

Behandlingspedagog

ida.hansson@utslussen.se

Mikko är inte bara glad och omtänksam, han kan även det mesta. Mikko är utbildad inom trauma, psykisk ohälsa, traumamedveten omsorg, MI och är även CRA-behandlare. Han har jobbat på Utslussen i drygt 4 år. Mikko är en passionerad hockey och fotbollssupporter.

Mikko Tjäder

Utbildad inom trauma och psykisk ohälsa hos flyktingar, traumamedveten omsorg samt MI

CRA-behandlare

mikko.tjader@utslussen.se

Aslan

Lex

Uppsala

Verksamhetsansvarig/placeringsansvarig:

Walied Salem

Mob: 073-935 27 12

Besöksadress:

Vaksalagatan 24 D

753 31 Uppsala

“Det bästa med mitt arbete är det dagliga byggandet av relationer med ungdomarna, där vi varje dag lär oss något nytt. Varje ungdom är unik och har en egen historia vilket gör att jag ständigt känner att jag utvecklas i mitt arbete”
Walied Salem
Verksamhetsansvarig/Placeringsansvarig
Telefon: 073-935 27 12
walied@utslussen.se 

“Det bästa med mitt arbete är omväxlande arbetsuppgifter och möjligheten att få vara med och bidra till att både människor och organisation växer och utvecklas.”

Alexander Fredrikson
Ekonomi/Boendestödjare
Telefon: 072-858 66 33
alexander.fredrikson@utslussen.se 

“För mig som Bolagsgrundare av Utslussen Vård AB, så är det av största vikt att det arbete vi bedriver alltid bygger på vår värdegrund som sammanfattas av ledorden “Trygghet, Kompetens, Utveckling”. Det arbete vi bedriver skall alltid utgå från att verka för ungdomens bästa, bygga hållbara relationer till ungdomarna samt uppnå mätbar kvalitet!

Fabian Lindesjö
Bolagsgrundare
Telefon: 073-651 43 46
info@utslussen.se