Kontaktinformation Boden & Uppsala

Kontaktinfo

Utslussen Vård AB – en betydande aktör inom branschen sedan 2007.

Boden

Telefon
0921-18040
Fax
0921-180 41
Verksamhetsansvarig / placeringsansvarig:
Anna Granbom: 070-334 61 75
Besöksadress
Mjölners Gränd 3, 961 32 Boden

Anna Granbom

Vår klippa Anna. Anna är verksamhetsansvarig och föreståndare i Boden, är utbildad socionom, KBT-terapeut, MI och CRA-behandlare. På fritiden umgås hon med familjen, gillar att träna och resa. Anna är inne på sitt tionde år i Utslussens verksamheter.

Socionom
KBT-terapeut
CRA-behandlare
Mob: 070-334 61 75
anna.granbom@utslussen.se

Mattias Waara

Vår kära tornedaling Mattias. Han är utbildad socialpedagog och har arbetat i snart sex år på Utslussen. Han är en lugn person med ett enormt tålamod som gärna ser på hockey på fritiden.

Socialpedagog

mattias.waara@utslussen.se

Lena Granbom

Lena kan det allra mesta, alltifrån behandlingsarbete till matlagning och bakning. Hon är utbildad pedagog, har gått grundkurs i KBT och är CRA-behandlare. Lena har arbetat på Utslussen i drygt 5 år. På fritiden umgås Lena med sin familj och vänner, gillar att träna och spela sällskapsspel.

Pedagog
Grundkurs KBT
CRA-behandlare

lena.granbom@utslussen.se

Ida Hansson

Detta är vår Ida. Hon började som praktikant och nu är en självklar del av personalgruppen. Ida är alltid positiv och en glädjespridare på jobbet.  Ida är en mästare på att bygga relationer och en hejjare på det administrativa arbetet. På fritiden umgås Ida gärna med vänner, läser böcker och går på promenader.  Ida är utbildad behandlingspedagog.

Behandlingspedagog

ida.hansson@utslussen.se

Sofie Andersson

Vår Sofie! Sofie har arbetat i vår verksamhet i drygt ett år och är utbildad behandlingspedagog. Sofie är en människa som ser lösningar istället för problem. Sofie har ett stort hjärta och är omtyckt av både ungdomar och personal.

På fritiden umgås Sofie med sin familj, tycker om resor och att fixa i hemmet.

Behandlingspedagog

sofie.andersson@utslussen.se

Madelen Kemppainen

Detta är Madelen, men vi säger alltid Madde. Madde har jobbat hos oss i 7 år. Madde bidrar med en hög struktur och har alltid koll på läget. Hon är utbildad socionom och CRA-behandlare, på hemmet är hon behandlingsansvarig. Madde gillar friluftsliv, resor, sport och inredning.

Socionom
CRA-behandlare

madelen.kemppainen@utslussen.se

Aslan

 

Lex

 

Uppsala

Verksamhetsansvarig / placeringsansvarig:
Walied Salem: 073-935 27 12
Besöksadress
Vaksalagatan 24 D, 753 31 Uppsala

Walied Salem

“Det bästa med mitt arbete är det dagliga byggandet av relationer med ungdomarna, där vi varje dag lär oss något nytt. Varje ungdom är unik och har en egen historia vilket gör att jag ständigt känner att jag utvecklas i mitt arbete”

Verksamhetsansvarig /

Placeringsansvarig

Telefon: 073-935 27 12

walied@utslussen.se 

Alexander Fredrikson

“Det bästa med mitt arbete är omväxlande arbetsuppgifter och möjligheten att få vara med och bidra till att både människor och organisation växer och utvecklas.”

Ekonomi/Boendestödjare

Telefon: 072-858 66 33

alexander.fredrikson@utslussen.se 

Fabian Lindesjö

“För mig som Bolagsgrundare av Utslussen Vård AB, så är det av största vikt att det arbete vi bedriver alltid bygger på vår värdegrund som sammanfattas av ledorden “Trygghet, Kompetens, Utveckling”. Det arbete vi bedriver skall alltid utgå från att verka för ungdomens bästa, bygga hållbara relationer till ungdomarna samt uppnå mätbar kvalitet!

Bolagsgrundare

Telefon: 073-651 43 46

info@utslussen.se